• Leveringen binnen 7 werkdagen.
  • 14 dagen bedenktijd.
  • Gratis verzending vanaf €49,95.
  • Laagste prijsgarantie
Home » Tuin inrichting » Plantenwand

LivePanel PACK is het groene wand systeem in een alles-in-1 pakket in drie verschillende standaard afmetingen. Met dit modulaire groene wandsysteem kan eenvoudig en snel een plantenwand geïnstalleerd worden, ideaal voor ruimtes met één of meerdere kleine wandoppervlaktes. De basis van dit modulaire groene wandsysteem bestaat uit gootprofielen voorzien van een waterreservoir die handmatig gevuld kunnen worden en verwisselbare plant cassettes met sleuven.

Live panel PACK is geschikt voor installatie tegen nieuwe en bestaande wanden, voor zowel binnen als buiten. Variaties in het formaat en creatieve plantkeuze maakt Livepanel PACK een flexibel, ruimtebesparend groene wandsysteem met eindeloze toepassingsmogelijkheden.

Livepanel Pack geeft uw ruimte direct een groenere uitstraling. Het duurzame begroeningssysteem draagt bij aan een gezond binnenklimaat door de opname van kooldioxide en verontreinigende deeltjes.

Plantcassettes. LivePanel Pack is een systeem met plantcassettes die eenvoudig verwisselbaar zijn. Hierdoor kan de beplanting eenvoudig worden aangepast, bijvoorbeeld per seizoen of bijzondere gelegenheid als Kerst of Pasen.

Eenvoudig te installeren. Voor de installatie van LivePanel Pack heeft u een waterpas, een potlood en een boormachine nodig. Alle bevestigingsmaterialen worden bijgeleverd. Bekijk de film en zie hoe eenvoudig de groene wand te installeren is! De sleuven van de uitneembare plantcassette vult u met planten naar u eigen voorkeur en smaak.