• Leveringen binnen 7 werkdagen.
  • 14 dagen bedenktijd.
  • Gratis verzending vanaf €49,95.
  • Laagste prijsgarantie
Home » Plantenbakken » Polyester

De polyester plantenbakken zijn een moderne plantenbak met een prachtige tijdloze uitstraling. De fijne structuur en de dubbel omgezette bovenrand geven de plantenbak een luxueuze en tijdloze uitstraling waarin u planten en bomen prachtig tot zijn recht komen.

Top kwaliteit: De plantenbak is vervaardigd uit hoogwaardig gewapend polyester. Doordat de bewapening in de hoeken wordt doorgelegd kunnen de hoeken niet uitscheuren. De plantenbakken zijn door en door gekleurd en zijn dan ook vorstbestendig en bestand tegen UV-licht.

Polyester is een sterk materiaal met een gemiddelde levensduur van 50 jaar! Het grote voordeel is dat polyester plantenbakken nooit naar binnen hoeven. Ze nemen in een normaal klimaat, zoals in Nederland en België, bijna geen vocht op en kunnen daardoor niet kapot vriezen. Een ander voordeel is dat polyester met een hand is op te tillen. Hierdoor is geen afmeting te groot!

De standaard kleur van de plantenbakken is antraciet (Ral 7021) en wordt uit voorraad geleverd. De levertijd voor een afwijkende kleur kan 4-5 (werk)weken bedragen. Voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. De kans is groot dat uw plantenbak in de gewenste kleur al op voorraad staat.

Ruime keuze: Deze rechthoekige plantenbak kunt u bijvoorbeeld aanplanten met mooie bloeiende eenjarige planten, lavendel of wuivende siergrassen. Liever een maatje groter of kleiner? Dat kan, de Buxus-serie bestaat uit vierkanten, rechthoekige en zuilvormige plantenbakken. En zijn maar liefst verkrijgbaar in 55 verschillende afmeting! Zo is er bijna altijd een afmeting die bij u past. Of combineer diverse formaten voor een speels effect!

Voordelen van de Polyester plantenbak Buxus:

  • Vorst en UV bestendig.
  • Hoge kwaliteit, u krijgt van ons 5 jaar garantie!
  • Degelijk van kwaliteit en licht van gewicht.
  • Duurzaam en sterk materiaal.
  • Voorzien van EPS isolatie aan de binnenzijde.
  • Leverbaar in 50 afmetingen en 7 Ral kleuren!
  • Ook te gebruiken als garden divider!

Isolatie: De binnenkant van de plantenbak is voorzien van EPS isolatiemateriaal. Hiermee worden de wortels van de planten beschermd en maakt het de bak nog degelijker!

Gaten boren: voor de benodigde afwatering zijn in de bodem cirkels (verbonden met een watergoot) voorzien. Hierin kunt u een gat boren en eventueel voorzien van een overlooppijpje.

Beplantingsadvies: Voor een goede drainering kunt u de bodem het beste voorzien van een laag Hydrokorrels van 5 tot 10cm. Daarna vult u de plantenbak af met potgrond of tuinaarde.

Onderhoud: Om de plantenbak de komende 50 jaar zo stralend mogelijk te houden, raden we u aan om de special ontwikkelde polyester cleaner en protector set te gebruiken. Dit middel zorgt ervoor dat het vuil uit de poriën komt waarna u de plantenbakken kunt behandelen met de protector, die zorgt voor een beschermende waslaag.