• Leveringen binnen 7 werkdagen.
 • 14 dagen bedenktijd.
 • Gratis verzending vanaf €99,95.
 • Laagste prijsgarantie
Home » Contact » Zakelijke klant worden?

Zakelijk bloembakken nodig?

Natuurlijk kunt u als bedrijf ook bij ons terecht. Al onze plantenbakken zijn ook geschikt voor toepassingen in een zakelijke omgeving of horeca. Wij bieden een breed pakket aan standaard plantenbakken van lichtgewicht polyester tot robuuste cortenstalen plantenbakken. Tevens kunnen wij u voorzien van maatwerk voor uw projecten. Neem voor maatwerk contact op met onze klantenservice

 • Bedrijven 
 • Hoveniers
 • Projectinrichters
 • (Tuin)architecten 
 • Aannemers
 • Gemeentes 
 • Horeca
 • VVE/Buurtverenigingen

Hoveniers / tuinontwerpers

Geef uw tuinen nog meer uitstraling. Met onze plantenbakken kunt u een tuin of terras perfect aankleden. Of het nu gaat om een strakke polyester plantenbak op een dakterras of een robuuste plantenbak van cortenstaal in een klassieke tuin. Als hovenier / tuinontwerper kunt u ook bij ons terecht voor maatwerk in vorm, maat en kleur. 

Bedrijven

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw onderneming. Wilt u uw bedrijfspand stijlvol aankleden met bloembakken? Het is mogelijk met onze plantenbakken, of nu gaat om een representatieve entree of een groen bedrijfsterras.

Informeer naar de mogelijkheden.

Horeca

Ook voor uw hotel, restaurant of terras hebben wij geschikte plantenbakken. Vooral de hoge horecabakken en verrijdbare plantenbakken zijn hiervoor ideaal. Uiteraard kunnen we deze modern verlichte voor de gezelligste uitstraling. Kortom wij hebben alles om uw horecagelegenheid trendy en flexibel aan te kleden.

Plantenbakken, maak van uw project een blikvanger.

We leveren plantenbakken van bekende merken die garant staan van de beste kwaliteit. Daarnaast is er een breed assortiment plantenbakken van onder andere polyester, cortenstaal, aluminium en hardhout beschikbaar.

 

Maatwerk en advies
Ook voor maatwerk plantenbakken en advies over inrichting en beplanting kunt u bij ons terecht. We helpen u graag bij de inrichting van uw (bedrijfs)tuin, horecaterras of evenementen. Denk hierbij aan ontwerp, advies of levering incl. beplanting.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van het zakelijk bestellen van plantenbakken.

 

Voordelen

Wilt u meer sfeer geven aan uw kantoor of terras? Fleur uw kantoor of uw terras op met de mooiste plantenbakken. Doe hier planten in en creëer zo een groenere leefomgeving. Uit onderzoek is gebleken dat een groen kantoor zorgt voor meer productiviteit en dat uw werknemers gelukkiger worden. Wij bieden ook de verzorging van de plantenbakken aan zodat het er altijd strak bij staat. Daarnaast staat het ook nog eens erg gezellig. Profiteer van deze voordelen en schaf vandaag nog de mooiste plantenbakken voor bedrijven aan.

Mogelijkheden

Smaken verschillen en daarom vindt u bij ons een breed aanbod plantenbakken voor bedrijven. Bedenk u goed welke plantenbak het best staat bij de rest van uw pand of terras. Kijk altijd goed naar de specificaties per product. Let goed op de inhoud, want hier kunt u de keuze van de plant(en) op aanpassen.

Bloembakken voor bedrijven bestellen?

Heeft u ook interesse om plantenbakken voor bedrijven te bestellen? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij staan u graag te woord en bespreken de mogelijkheden met u met betrekking tot zakelijk bestellen. Daarnaast maken we een offerte op maat zodat u meteen weet met welke kosten u rekening moet houden. Neem dus vandaag nog contact op met onze klantenservice en u heeft nog op korte termijn plantenbakken bakken voor bedrijven.